Marka Bağımsız Scada Sistemleri

ŞUBAT 13, 2022

Günümüzde SCADA kullanımı günden güne artarken farklı marka ve model PLC kullanımı da artmaktadır. BAUTEK firmasının sunmuş olduğu Marka Bağımsız Scada Sistemleri ile markalardan bağımsız bir şekilde üretiminizde yer alan varlıklarınızı izleyebilir ve kontrol edebilirsiniz.

BAUTEK Marka Bağımsız Scada Sistemleri markalardan bağımsız bir şekilde Scadaların hepsiyle entegre edilebilmektedir. Bu sayede, sadece BAUTEK Marka Bağımsız Scada Sistemleri işletmenizde kullanmakta olduğunuz farklı marka ve modellerde olan cihazlarınız ile haberleşmekle kalmaz aynı zamanda HTML5 uyumlu olan bütün cihazlarda çalışabildiği için uzaktan izleme sistemine de sahip olursunuz.

BAUTEK Aveva marka bağımsız Scada modelleri, sahip olduğu 240'dan fazla haberleşme driver sistemi sayesinde, marka ve model fark etmeksizin bütün cihazlar ile kesintisiz bir şekilde haberleşebilmektedir. Kurulum ve bakım maliyetleri oldukça düşük olan BAUTEK Marka Bağımsız Scada modelleri topladığı verileri, gelişmiş grafik ve durumsal farkındalık kütüphaneleri ile kolay analiz edebilmenizi ve dolayısıyla verimliliğinizi arttırmanızı sağlamaktadır.