Operasyonel Verimlilikte Monitör & Kontrol çözümleri

ŞUBAT 24, 2022

BAUTEK Operasyonel Verimlilik Monitör ve Kontrol Çözümleri endüstriyel operasyonlara dijitalizasyon çözümleri sunmasının yanı sıra işletmelerin gereksinimlerine göre de ölçeklenebilir çözümler sağlamaktadır. Endüstriyel organizasyon, başka herhangi bir yerden daha fazla, operasyon ekipleri gerçek değerin üretildiği yer olarak bilinmektedir. Herhangi bir şeyin yapılması, taşınması, tedarik edilmesi veya çalıştırılması işlemlere bağlıdır.

BAUTEK Operasyonel Verimlilik Çözümleri

BAUTEK "Operasyonel Mükemmellik" mottosuyla operasyonlarınızı dijitalleştirerek daha etkili ve daha yüksek performansla yönetmenizi sağlayan çözümleri bulunmaktadır. Dijitalizasyon çözümlerimizle sıfır karbon emisyonu hedeflerinize ulaşabilir, yenilenebilir enerji dönüşümlerinizi optimum sürelerde gerçekleştirebilirsiniz. Böylece operasyonlarınızı daha sürdürülebilir ve daha verimli bir hale getirebilir, OPEX harcamalarını optimize ederek maliyet tasarrufları sağlayabilirsiniz. Varlıklarınızdan en yüksek geri dönüşü (ROI) sağlayacak hangisi merak ediyor musunuz?

BAUTEK Operasyonel Verimlilik çözümleri,

scada

operasyonel verimlilik hedeflerinize ulaşmak için farklı çözümler kullanmakta ve bu çözümler şirketten şirkete farklılık göstermektedir. Operasyonel verimliliği ölçmek, bir şirketin girdi ve çıktılarını performans göstergeleri olarak takip etmeyi içermektedir. Tipik olarak, bu performans göstergeleri verimlilik, kalite veya değer ile ilgilidir. Bunun örnekleri arasında otomasyon doğruluğu, kalite indeksleri ve müşteri memnuniyeti sayılabilir. Bu göstergeler toplanmakta ve bir şirketin ne kadar etkin çalıştığını ve hacminin nasıl idare edildiğini göstermekte olan operasyonel ve verimlilik raporları halinde toplanmaktadır. Herhangi bir rapor, herhangi bir performansın ayrıntılı bilgilerine ulaşmak ve bu bilgileri belirlemek için kullanabilecek bir ortalama geri dönüş süresi gibi metriklerini de ele almaktadır.

Monitör & Kontrol Ürünleri;

  1. BAUTEK Aveva InTouch Scada çözümleri, endüstriyel operasyonlarınızda gerçek zamanlı kontrol, analiz, raporlama ve çok daha fazlasına erişim imkanı sağlamaktadır. BAUTEK InTouch Scada çözümleri, operasyonel performansınızı ve üretkenliğinizi sürekli iyileştirirken aynı zamanda daha sürdürülebilir varlıklara sahip olmanızı sağlayan bir dijitalize çözümdür.
  2. BAUTEK Edge scada çözümleri, SCADA ve HMI uygulamaları yapmak için ihtiyaç duyacağınız tüm araçları içeren bir platform olan BAUTEK Operasyonel Mükemmellik çözümlerinden birisidir. AVEVA Edge, ister gömülü sistem olsun isterse diğer sistem modellerinden olsun hiç fark etmeksizin desteklenmekte ve web tabanlı görselleştirme imkânı sunmaktadır.
  3. BAUTEK System Platform çözümleri, System Platform'un sahip olduğu Operasyon Yönetim Arayüzü (OMI), bağlamlara duyarlı ve yeniden kullanılabilir içerik aracılığıyla tüm cihaz formatlarında zengin ve modern kullanıcı deneyimi oluşturmaktadır. Aveva System Platform, sahip olduğu yenilikçi operasyon görselleştirme çerçevesi ile yeni bir yol arayan endüstriyel kuruluşların maksimum verimliliğe ulaşırken üretim giderlerini en aza indirmektedir.
  4. BAUTEK Indusoft çözümleri, endüstriyel operasyonlarınızda gerçek zamanlı kontrol, analiz, raporlama ve çok daha fazlasına erişim imkanı sağlamaktadır. BAUTEK Indusoft Scada çözümleri, operasyonel performansınızı ve üretkenliğinizi sürekli iyileştirirken aynı zamanda daha sürdürülebilir varlıklara sahip olmanızı sağlayan bir dijitalize çözümdür.
  5. BAUTEK Unified Operation Center çözümleri firmaların hızlı, bilinçli kararlar almalarına yardımcı olmak için tüm ekibi merkezi bir görünümle güçlendirir. Aveva UOC tesisler arasında uçtan uca operasyonel görünürlük getirmek, güvenliği, operasyonel verimliliği ve nihayetinde işletmenizin kâr marjlarını artırmanıza yardımcı olmaktadır.