Vinç Scada Sistemleri

ŞUBAT 24, 2022

Vinç imalatçılarının ve vinç sahiplerinin en temel problemlerinden bir tanesi şüphesiz ki vinçlerin kapasitelerinden daha ağır yükler ile çalıştırılmalarıdır. Bu durum vinçlere zarar vermekte ve bu durumdan hem imalatçılar hem de kullanıcılar zarar görmektedir. Bundan dolayı aşırı yüke karşı koruma donanımları geliştirilmiştir. BAUTEK, vinç scada uygulamaları Kanca, kedi yürütme, köprü yürütme uygulamalarının kontrolünü sağlamanız için destek sağlamaktadır.vinc-scada-modelleri

BAUTEK Aveva Scada çözümleri PLC Otomasyonları ile kolaylıkla haberleşebildiği için kolaylıkla vinçlerinizin hareketlerinin yanı sıra hidrolik kontrolü gibi vinçler açısından değerli olan bütün verileri kontrol edebilirsiniz. Ayrıca, PLC Otomasyonlarının durumlarını da kontrol edebilme imkanı sunmaktadır.

Wonderware Türkiye marka bağımsız scada modelleri ile vinçlerin içerisinde yer alan hidrolikleri kontrol edebileceğiniz gibi aynı zamanda servo sistemleri de kontrol edebilirsiniz. Vinç kollarının PLC Otomasyon ile bağlı olduğu noktalarda ise bu PLC Otomasyonlarını BAUTEK marka bağımsız scada modelleri ile optimum fayda sağlayarak kontrol edebilirsiniz.

PLC Otomasyonları ile Aveva Yazılım arasında bağlantı kurarak tüm verilerin sorunsuz çalışmasını sağlayabilirsiniz. Wonderware Türkiye Aveva Edge Scada Sistemleri ile güvenlik ve izleme sisteminin yürütülmesini tamamlayabilir, tüm kritik iş uygulamalarının duruş sürelerini azaltabilir ve sürekli kullanılabilirliği sağlayabilmeniz BAUTEK Operasyonel Mükemmellik Çözümleri, Operasyonel Verimlilik Çözümleri gibi çözümlerin yanı sıra marka bağımsız scada modelleri ile bütün marka PLC Otomasyon Cihazları ve Scada Sistemleri ile uyumlu bir şekilde çalışmaktadır. Ayrıca Aveva Dream Report raporlama ürünleri ile tüm sistemlerinizin verilerini özet dashboard olarak sunabilmektedir.

crane-1024x576Vinç otomasyonu ve vinç izleme sistemi olan Wonderware Türkiye Vinç Scada modelleri, tüm eski ve yeni endüstriyel ekipmanlarınızı birbirine bağlayarak akıllı aksiyonlar almanızı ve cihazlarınızı uzaktan izlemenizi sağlayarak verileri depolayan ve analiz eden bir platformudur. Wonderware Aveva Edge Scada modelleri, arıza süresini önemli ölçüde en aza indirmeniz ve ekipmanlarınızdan her zaman haberdar olmanıza destek sağlamak için BAUTEK Operasyonel Mükemmellik ve Operasyonel Verimlilik çözümleri ile entegre bir şekilde çalışmaktadır.