Citect SCADA, AVEVA çatısı altında yeni döneme giriyor

ŞUBAT 21, 2022

Citect SCADA, AVEVA çatısı altında yeni döneme giriyor

Otuz beş yılı aşkın bir süredir dünya çapındaki şirketlerin endüstriyel süreçleri optimize etmelerini, durumsal farkındalığı geliştirmelerini ve doğru bilgilere dayalı gerçek zamanlı kararlar almalarını sağlayan yenilikçi, güvenilir ve esnek SCADA yazılımı sunmakta olan Citect Scada, AVEVA Plant SCADA 2020 R2'nin lansmanı ile AVEVA Operasyon Kontrol portföyünün entegre bir parçası olarak yeni bir isim ve yeni bir rol üstlendi. AVEVA Plant SCADA (Formerly Citect Scada), platformlar arası Endüstriyel Grafik desteği gibi eklemelerle, kullanıcıların AVEVA'nın uçtan işletmeye operasyon yazılımı yaklaşımından yararlanmasına olanak tanımakta. Uzun süredir Citect SCADA kullanıcıları olan tesisler, AVEVA Plant SCADA ile daha fazla yetenek bulacaktır. Bunun nedenini ise, AVEVA'nın, kullanıcıların SCADA yazılımlarının her şeye hazır olduğundan emin olabilmeleri için teknolojik trendlere ayak uydurmaya ve hatta bir adım önde olmaya odaklanan bir yol haritası ile AVEVA Plant SCADA (Formerly Citect Scada)'nın gelecekteki gelişimine yatırım yapmasıdır.

Yeni sürümün özellikleri nelerdir?

AVEVA Plant SCADA (Formerly Citect Scada)'nın en son sürümü, endüstriyel yazılım paketimizle yerel bağlantı ve üçüncü taraf donanım ve yazılım teklifleriyle sıkı uygulama entegrasyonu sunarak müşterilerimizin SCADA sistemlerinin değerini ortaya çıkarmaya ve genişletmeye yardımcı olmaktadır. AVEVA Plant SCADA (Formerly Citect Scada), HTML5 uyumlu web tarayıcıları aracılığıyla AVEVA uygulamalarına benzeri görülmemiş gerçek zamanlı erişim sağlayan AVEVA Plant SCADA (Formerly Citect Scada)'nın bir mobil uzantısıdır. AVEVA Plant SCADA (Formerly Citect Scada), sıfır istemci kurulumu ve bakımı ile organizasyonun çeşitli seviyelerinde görselleştirme, iş birliği ve yürütme sağlar ve kullanıcıların herhangi bir yerden, herhangi bir cihazdan, herhangi bir zamanda tesis ekipmanı sorunlarını güvenli bir şekilde gidermelerine olanak tanımaktadır.

Citect Scada ile ilgili daha fazla detay için tıklayınız.

Eğer sizde eski bir Citect Scada kullanıcısı olarak yeni sürümün avantajlarından faydalanmak istiyorsanız [email protected] veya [email protected] adreslerinden birine mail atarak yeni sürümlerden faydalanmak istediğinizi bize yazabilir ve böylece uygun fiyatlar ile güncel AVEVA Plant SCADA (Formerly Citect Scada) ürününe sahip olabilirsiniz.